Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
/ Etusivu / Hoitovihko / Annan tarinavihko

Nimi: Syvä miete
Lähetetty: 20.10.2019
17:14
Otsikko: Annan tarinavihko
"Anna" kirjoitti:

"STAR! Lopeta tuo, harjojen heittely!" Aloin jo ärsyyntyää Startin käytökseen, ei siinä sinänsä ole yhtään mitään, mutta minulla alkaa Olla kiire, jos en halua kuunnella äidin huutoja kotona. Äiti huutaa AINA jos
olen vaikka 10-min. myöhässä ruoalta... Siksi haluaisin olla TASAN klo. 17.30
kotona. Sillä jos en ole, en saa olla viikkoon kavereiden kansa. Hyvä että saan olla edes tallilla, sen äiti ihme kyllä antaa tehdä. Sillä Star TARVITSEE hoitoa, ei sitä voi jättää noin vain ilman ruokaa, vettä, liikuntaa ja puhtautta. Mutta nyt asiaan: Lähden juuri tallille hoitamaan Staria. Pyhitän sunnuntain sille vapaa päiväksi liikunnasta. Ja tänään on lauantai, joten ratsastan maastolenkin. "STAR! Nyt käyttäydy kunnolla tai en ratsasta Tänään..."" Noniin eikun varusteita hakemaan." Hain satulaan, suitset, riimun ja narun, sitten laitan satulaan selkään ja suitset päähän. Lisäksi riimun ja riimunarun satulalaukkuun. Ei muuta kun menoksi.

...............................MAASTOSSA.....................................

"Tänään otetaankin kunnon laukkapätkä Star. Mutta nyt lämmitellään ensin."
15 minuutin päästä... "Noniin Star, nyt laukataan." Sanon ja nostan oikean laukan. 1 1/2 h päästä palasin tallille, siivosin Starin karsinan, putsasin varusteet, annoin vettä ja ruokaa ja sanoin "HYVÄÄ YÖTÄ Star."


Hyvä tarina :3 en oikein osaa sanoa muuta. Saat 100e

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 Rainbow Horse - suntuubi.com